31 јануара, 2020

Кањижа

Најсевернији Научни клуб у Србији отворен је у уторак, 14. Јуна 2016. године. Меморандум о сарадњи потписали су Роберт Фејстамер, председник општине Кањижа, Немања Ђорђевић, тадашњи директор Центра за промоцију науке, и Татјана Варју Потребић, Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Кањижа, а о значају отварања Научног клуба говорио је и Михаљ Њилаш, покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине националне заједнице АП Војводине.

Кањижа је, како је истакао Михаљ Њилаш на отварању, на једном од водећих места у Војводини и Србији што се тиче образовања и праћења нових трендова у образовању на језицима националних мањина, пре свега на мађарском, а најбоље решење за уплив у савремене начине образовања јесте развијање неформалних видова образовања.

Сајт: www.rckanjiza.edu.rs/

Контакт: Татајана Варју Потребић
tatjana@kanjiza.rs

ФИЗИКА НА ИЗВОЛ’ТЕ У КАЊИЖИ

ФИЗИКА НА ИЗВОЛ’ТЕ У КАЊИЖИ

Научни клуб у Кањижи позива средњошколце да се пријаве за учешће на радионицама у оквриу пројекта ”Физика на извол’те”[:] Пројекат ”Физика на извол’те” има за Read more about ФИЗИКА НА ИЗВОЛ’ТЕ У КАЊИЖИПрочитај више