31 јануара, 2020

Смедерево

Научни клуб Смедерево, од свог оснивања, 2016. године, до данас, постао је омиљено место окупљања учитеља, наставника, професора, ученика основних и средњих школа, као и свих заинтересованих за науку и технологију. Кроз иновативне концепте учења, они се међусобно упознају, размењују искуства, дискутују о научним темама, и кроз експерименте, практичан и креативни рад проширују своја знања и видике. 

Као простор одржавања најразноврснијих научнопопуларних догађаја: радионица, презентација, предавања, изложби, квизова, пројекција, конференција, састанака, Научни клуб Смедерево, омогућава да се кроз ове форме, наука свакоме приближи на занимљив, едукативан начин.

Кроз Европску ноћ истраживача, М3- мај месец математике, изузетно креативне пројекте – радионице одобрене Јавним позивом, кроз ДНК- Дечји научни камп, велики број ученика, ширећи позитивну енергију, учествује и упознаје свих ових година чаробни свет науке.

Да би могао да одговори свим овим садржајима, Научни клуб Смедерево, поред пријатног и подстицајног амбијента, богато је опремљен и најразличитијим научним реквизитима, разноврсним научним публикацијама, као и издањима Центра за промоцију науке.

Научни клуб Смедерево, кроз популаризацију и промоцију научно-истраживачких достигнућа, залаже се да на инспиративан и мотивишући начин допринесе непрекидном току науке.

Сајт: www.rcsmed.edu.rs/

Контакт: Сања Недељковић
snedeljkovic@rcsmed.edu.rs

ДЕЧЈИ НАУЧНИ КАМП У СМЕДЕРЕВУ

ДЕЧЈИ НАУЧНИ КАМП У СМЕДЕРЕВУ

Од 10. до 13. фебруара одржан je трећи Дечији научни камп у оквиру пројекта SySTEM2020, у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево. Read more about ДЕЧЈИ НАУЧНИ КАМП У СМЕДЕРЕВУПрочитај више

ЗАВРШНА РАДИОНИЦА ЦПН ПРОЈЕКТА У СМЕДЕРЕВУ

ЗАВРШНА РАДИОНИЦА ЦПН ПРОЈЕКТА У СМЕДЕРЕВУ

У просторијама Научног клуба Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, одржана је последња радионица пројекта подржаног од стране Центра за промоцију науке Read more about ЗАВРШНА РАДИОНИЦА ЦПН ПРОЈЕКТА У СМЕДЕРЕВУПрочитај више

М3 У СМЕДЕРЕВУ

М3 У СМЕДЕРЕВУ

У оквиру манифестације Мај месец математике Центра за промоцију науке, гости Научног клуба Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево били су астрономи Александар Оташевић Read more about М3 У СМЕДЕРЕВУПрочитај више