„Маркентигуј се одрживо“ у Шапцу

Подели вест


Научни клуб Центра за стручно усавршавање Шабац у понедељак 13. марта у 09:00 часова реализује прву од три радионица у оквиру пројекта „Маркентигуј се одрживо“, који се финансира по Јавном позиву Центра за промоцију науке. Предавања и радионице биће одржане у Научном клубу Шабац током марта и априла месеца текуће године. Идеја пројекта је да учесници кроз предавања и радионице додју до одговора на питање: Да ли је заштита животне средине само питање тренда и шта заиста предузимамо да очувамо своју околину?

Целокупан рад у оквиру пројекта и представљање резултата промовисаће науку применљиву у свакодневном животу. Циљ овог пројекта је довести учеснике до еколошки освешћених потрошача , који користе куповну моћ на производе који немају штетан утицај по околину, а поред тога и шире свест и утицај на еколошку одговорност појединцима из њиховог окружења. Још један циљ пројекта је повећање интересовања младих људи за маркентинг као науку и вештину у даљем образовању и усавршавању.

Пројекат реализују др Јелена Јевтић, виши предавач за ужу научну област Економија на Академији струковних студија Шабац, др Јелена Ђуричић Миланковић, виши предавач за уже научне области инжењерство заштите животне средине и хемија на Академији струковних студија Шабац и мр Косана Поповић предавач на Академији струковних студија Шабац.