ЗАВРШЕНА ЗИМСКА ШКОЛА У ЛЕСКОВЦУ

Подели вест

Зимска школа Научног клуба Центра за стручно усавршавање у образовању завршена је 14. фебруара, након чега се родила идеја за покретање летње школе где ће сви учесници кроз игру и забаву ширити своја знања и вештине

Овогодишњу Зимску школу Центар за стручно усавршавање организовао је у сарадњи са Природно математичким факултетом из Ниша, локалном медијском кућом – Југмедиом,  Школом страних језика Lingua Academy, Школом страних језика Britannica, Центром традиционалних вештина Витез, Oxford school школом страних језика, Нинђуцу клубом Буђинкан Лесковац, Уметничким атељеом Папир, Кутком за маштање, Guitar smart школом гитаре, неформалном групом „МИ“ Лесковац, Савом Стевановићем наставником математике и Драганом Голубовићем наставником физике и аутором пројекта „Чаша чисте воде“.

Програм је трајао од 1. до 14. фебруара са циљем да деца града Лесковца употпуне своје слободно време током зимског распуста. Поред нових знања, доброг дружења, нових другова, деца али и родитељи дали су нам предлоге и идеје за нове радионице које ћемо реализовати током летњег распуста. Учесници радионица су сваког дана кроз организоване радионице учествовали у извођењу експеримената из хемије и физике, програмирали своју прву игру, учили борилачке вештине, правили своја вајарска дела од глине и жице, учили о грбовима и симболима држава итд.

Колико је била успешна остаје вам да прочитате са фотографије утисака само једне од радионица.