Радионица за наставнике математике у Нишу

Подели вест

Научни клуб Ниш припремио је радионицу за наставнике математике под називом “ Архимедеова бележница и број пи„. Програм је заказан за уторак, 22. септембар од 10 часова у научном парку знања у Нишу. Пријаве су отворене за све наставнике математике основних и средњих школа.

Учешћем у радионици у Парку знања РЦ Ниш, планирано је да наставници размене идеје како да ученицима дају могућност да практично, кроз експеримент, дођу до „своје вредности“ броја пи и осете драж откривања. Планирано је приказивање и анализа реализованих часова, заједничко креирање нових идеја и договор о даљој сарадњи. Радионице воде Веселина Станковић и Едита Алексов, наставнице математике у ОШ „Десанка Максимовић“ у Чокоту.

Пријављивање наставника је на пријавном листу РЦ до 18.09.2020.на info@rcnis.edu.rs. Максимални број наставника у групи је ограничен на 10. Сви присутни наставници добијају потврду РЦ Ниш на 2 сата стручног усавршавања.

Како би се осигурала безбедност свих учесника, радионица се реализује на отвореном, у Парку знања, у дворишту Регионалног центра. Током реализације пројекта биће примењене све неопходне мере заштите од вируса, што подразумева ношење маски, као и одржавање прописане физичке дистанце између учесника.

Научни клуб Ниш моли све наставнике да понесу своју маску.

Овај унос је постављен у Ниш. Означити линк.