МАМИН ДАН У НАУЧНОМ КЛУБУ ШАБАЦ

Подели вест

Једна од активности ширења научне креативности међу децом предшколског узраста покренута је данас у Научном клубу Шабац. У сарадњи са Центром за промоцију науке током наредног периода  организоваћемо најразличитије програме  који су намењени, не само деци, већ и свим заинтересованим Шапчанима.

 Радионица  „За мамин дан“ је окупила децу предшколског узраста  јер је Нуачни клуб Шабац био право место на ком су могли на најбољи начин да искажу своју креативност. Учесници су били предшколци вртића  „Ђурђевак“ са Летњиковца.

Млади васпитач Филип Мићановић и његова колегиница Светлана Јовичић  повели су предшколце  у тему осмишљања најлепших порука које би упутили својој мајци за Међународни Дан жена. Такође су добили разноврстан материјал како би могли на најбољи могући начин да искажу своју креативност.  

На првој радионици предшколци су научили да су креативне могућности заиста велике и да све зависи од њихове жеље и маште. Такође у оквиру радионице предшколци су имали могућност да чују и уче многобројне песме о мајци.

У оквиру реализације предстојећег Годишњег плана рада Научног клуба Шабац, имамо у плану да чешће организујемо радионице у сарадњи са Предшколском установом.