јануар 31, 2020

Научни клуб Београд

Научни клуб Београд

Научни клуб Београд отворен је 6. априла 2017. године у оквиру Центра за промоцију науке, у Краља Петра 46, у Београду. Сви заинтересовани за науку и технологију имају прилику да се упознају, размењују искуства, дискутују о научним темама и тако проширују знања и видике. Ово је место где се одржавају најразличитији научнопопуларни догађаји: дебате, излагања, конференције, предавања, презентације, пројекције, радионице, семинари, састанци, као и скупови на којима се расправља о темама из области науке, друштва и технологије.

Један од главних задатака клуба је да повеже све којима је наука блиска и занимљива без обзира на године, ниво знања и области интересовања. Корисници простора могу бити научни институти, факултети, формална и неформална удружења и појединци који се баве науком и промоцијом науке. Намењен је ученицима и студентима, научницима и инжењерима, родитељима и мејкерима, уметницима и свима онима који воле науку и технологију.

Почетком 2018. године у оквиру Научног клуба Београд отворен је Мејкерс спејс, уз подршку програма Заједници заједно компаније НИС. То је простор за све оне који желе да се укључе у мејкерс заједницу, направе нешто, поделе своје знање или стекну ново искуство и упознају људе сличних афинитета. Чланови Меjкерс спејса имаjу на располагању технички материjал, алате, радни простор, рачунаре, стручну помоћ и савете колега са коjима могу да развијају своjе проjекте – од идеjе до готових прототипова.

Адреса

Краља Петра 46
11000 Београд

Радно
време

Радним данима 10-20 часова
Субота 11-17 часова

Сајт

www.naucniklub.rs

Контакт

др Бојан Кениг
nk@cpn.rs


Упознајте се са нашим програмом за овај месец

Пријавите са на неку од наших активности

Реализујте своје идеје у нашем простору

Време је да направиш нешто

Учествујте у нашим садржајима онлајн

Сазнајте више о нашим искуствима

Овде иде цитат који може да буде дугачак два или чак три реда

Вести из клуба Београд